Meniu
Your Cart

Blog

09 Jan TREI LUCRURI TREBUIE SĂ AIBĂ FIECARE JUCĂTOR DE TENIS PE TEREN
0 222
O rachetă, pantofi, ținută - este imposibil să joci tenis fără ele. Dar pe lângă părți atât de evidente ale echipamentului de tenis, există pe piață o..
16 Jun CURSURI DE TENIS PENTRU COPII. LA CE VARSTA SE INCEPE TENISUL DE CAMP?
tenis20 0 532
Când pot incepe copiii sa practice tenis? Ei bine, tenisul de câmp este sportul pe care copiii il pot incepe in jurul varstei de 5 ANI, BAIETI SI FETE..
05 May ALEGEREA RACHETEI DE TENIS PENTRU COPII
0 1708
Alegerea rachetei de tenis pentru copii este foarte importanta pentru a o putea manevra si a o putea folosi cat mai usor. Este esential ca juniorul sa..
13 Dec CONSTRUCTIA SAU AMENAJAREA UNUI TEREN DE TENIS DE ZGURA
tenis20 0 5248
Terasamentul si cotele Prima faza pentru constructia unui teren de tenis pe zgura este nevoie sa se faca terasamentul terenului, sa se dea cotele de n..
11 Dec NUMARUL TERENURILOR DE TENIS DIN ORASUL CRAIOVA IN SEZONUL DE VARA SI SEZONUL DE IARNA.  PRETURI PRACTICATE PENTRU INCHIRIEREA TERENURILOR.
tenis20 0 1525
Cluburile de tenis din Craiova si numarul terenurilor in sezonul de vara si de iarna. Preturi practicate pentru inchirierea terenurilor.Dacă vă întreb..
02 Aug BALOANELE DE TENIS SUNT CELE MAI SIGURE SPATII INCHISE
tenis20 0 1745
Avand in vedere situatia epidemiologica Covid 19, cursurile de tenis pentru copii se desfasoara intr-un cadru cat mai restrans cu un numar cat mai mic..
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)