Meniu
Your Cart

Blog

18 Apr TENISUL, CEL MAI POTRIVIT SPORT PENTRU FETE ?
0 883
Ne pare rău, dar nu putem fi de acord cu afirmația că tenisul este cel mai potrivit sport doar pentru fete!Orice sport poate fi practicat de ambele se..
18 Apr AVANTAJELE JOCULUI DE TENIS PE TERENUL DE ZGURA. O ANALIZA DETALIATA
0 718
Avantajele terenului de tenis pe zgură sunt multiple, motiv pentru care acesta este preferat de mulți jucători profesioniști și de amatori.Iată câteva..
18 Apr SISTEMUL DE PUNCTAJ IN TENIS. REGULI SI EXPLICATII
0 827
Sistemul de punctaj în tenis este unul destul de complex și poate părea confuz pentru cei care nu au jucat niciodată acest sport. În tenis, un meci es..
18 Apr INALTIMEA FILEULUI DE TENIS. TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE INALTIMEA STANDARD A FILEULUI DE TENIS
0 943
Fileul de tenis este un element esențial al terenului de tenis, care împarte terenul în două jumătăți. Înălțimea fileului de tenis este definită de re..
18 Apr DIMENSIUNILE TERENULUI DE TENIS. TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE MARIMEA TERENULUI DE TENIS
0 859
Terenul de tenis este o suprafață plată rectangulară, care este împărțită în jumătate de un fileu de 91,4 cm în mijloc. Dimensiunile terenului de teni..
18 Apr ALEGEREA RACHETEI DE TENIS PENTRU ADULTI
0 404
Alegera rachetei de tenis potrivita este esențială pentru a îmbunătăți performanța și confortul jocului. Există o varietate de opțiuni de rachete disp..
18 Apr CUM SA FACI PERFORMANTA IN TENIS. ASPECTE IMPORTANTE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE
0 399
Pentru a face performanță în tenis din toate punctele de vedere, este necesar să te concentrezi pe următoarele aspecte:1. Tehnica: Este important să a..
18 Apr DE LA CE VARSTA PUTEM INCEPE SA JUCAM TENIS
0 539
Începând cu vârsta de 4-5 ani, copiii pot începe să învețe tenisul în mod informal și cu ajutorul jocurilor. Cu toate acestea, este important să se ți..
18 Apr CUM SA ALEGEM ANTRENORUL DE TENIS POTRIVIT PENTRU COPILUL NOSTRU
0 437
Dacă sunteți în căutarea unui antrenor de tenis pentru copilul dvs., există câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare pentru a face ce..
18 Apr ECHIPAMENTUL NECESAR PENTRU JUCATORII DE TENIS PE TEREN
0 336
Echipamentul de tenis necesar pentru un jucător pe teren include următoarele:1. RACHETA: este principalul instrument folosit în tenis. Rachetele varia..
18 Apr Simona Halep: Biografie, Performanțe și Viața Personală
0 428
Simona Halep este una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din lume și una dintre cele mai iubite personalități publice din România. Născută p..
18 Apr DE CE MINGEA DE TENIS ESTE GALBENA? O ISTORIE A EVOLUTIEI CULORII MINGII DE TENIS
0 327
Mingea de tenis a fost inițial de culoare albă. În anii '70, asociațiile de tenis au început să caute o alternativă mai ușor de urmărit pe terenul de ..
Showing 1 to 12 of 23 (2 Pages)