Meniu
Your Cart

REZERVA TEREN TENIS

INCHIRIERI / REZERVARI TERENURI DE TENIS

APELEAZA NUMARUL DE TELEFON PENTRU A FACE O REZERVARE!

Tel: 0743.77.00.11

Ne gasesti intr-un cartier cu multa liniste, la doar cateva minute de mers cu masina din centrul orasului Craiova, in Bariera Valcii (pentru locatie apasa aici).


Te asteptam Luni – Duminica de la ora 8:00 – 23:002 TERENURI DE ZGURA DE CEA MAI BUNA CALITATE IN TIMPUL VERII SI ILUMINATE CU NOCTURNA!


2 BALOANE INCALZITE SI ILUMINATE LA CELE MAI INALTE STANDARDE IN TIMPUL IERNII!


Va oferim contra cost rachete si mingi de tenis.

Tenis Club Lucian iti ofera parcare supravegheata video, langa terenurile de tenis. Vestiare si dusuri cu apa calda, terasa de vara si WI-FI.


Membrii clubului beneficiaza de sala de FITNESS - CALISTHENICS. Sala speciala pentru pregatire fizica cu greutatea corpului.
Sala este dotata cu urmatoarele echipamente:
Zona cardio: BANDA DE ALERGARE, BICICLETA, STEPPER.
Zona accesorii: placa FLOWIN, mingi medicinale, benzi elastice, bara pentru tractiuni, SPALIER, steppere, bare paralele, bara olimpica, gantere, etc.


Membrii clubului Tenis Club Lucian beneficiaza de SAUNA FINLANDEZA cu diverse arome, pentru recuperarea musculara dupa antrenament.
Sauna este construita din lemn de cea mai buna calitate, netratat. Temperatura ajunge pana la 80 de grade Celsius, iar umiditatea aerului are o valoare cuprinsa intre 5 si 40%.