Echipamentul de tenis necesar pentru un jucător pe teren include următoarele:


1. RACHETA:
este principalul instrument folosit în tenis. Rachetele variază în dimensiune, greutate și model și trebuie să fie selectate în funcție de preferințele și nivelul de joc al fiecărui jucător.

2. MINGILE DE TENIS: sunt necesare pentru a juca un meci de tenis. Acestea sunt mici și de obicei de culoare galbenă sau albă, cu un strat de păr sintetic.

3. ADIDASII DE TENIS: pantofii de tenis sunt special concepuți pentru a oferi confort și suport în timpul jocului. Aceștia sunt de obicei realizati din materiale respirabile și au talpa plată sau ușor încălțată pentru a oferi o aderență bună pe teren.

4. HAINE DE TENIS: hainele de tenis ar trebui să fie confortabile și să permită mișcări libere, iar materialul ar trebui să fie respirabil pentru a permite eliminarea transpirației. Acestea pot include pantaloni scurți, tricouri, fuste sau rochii.

5. ACCESORII: Accesoriile pot include o caschetă pentru a proteja capul de soare, o brățară pentru transpirație pentru a menține mâinile uscate, ochelari de soare pentru a proteja ochii și o rucsac pentru a transporta echipamentul.

Este important să se investească în echipament de calitate și să se îngrijească de el în mod corespunzător pentru a îmbunătăți performanțele și a reduce riscul de rănire.