Meniu
Your Cart

Antrenori cu experienta


PASIUNE PENTRU TENIS
Specialitatea noastra este sa antrenam jucatori de tenis amatori si profesionisti. Indiferent de nivelul la care te afli sau varsta pe care o ai te putem pregati si te putem ajuta in fiecare etapa cu o abordare personalizata pana iti atingi potentialul maxim.


Respectam fiecare jucator!

De fiecare data mentinem o relatie respectuasa cu jucatorii pe care ii antrenam in timp ce incercam sa aducem o nota pozitiva fiecariei sesiuni de antrenament.


Aplicam principiile Play+Stay!

Aceste principii reprezinta modul ideal de dezvoltare in tenis pentru copii (baieti si fete) pana la varsta de 10 ani folosind mini fileuri, rachete si mingi usoare, jocuri mai scurte mai simple si mai variate.


Iubim competitiile si vrem sa castigam

Antrenam tineri jucatori cu scopul participarii la turnee fie organizate de noi, fie turnee nationale.


Te facem sa iubesti tenisul!

Placerea ta de a juca este foarte importanta pentru noi. Incercam sa te facem sa te bucuri la maxim pe teren. Tenisul devine mai mult decat un sport, atunci cand reusim sa facem un jucator fericit!
LA T.C. LUCIAN PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA PENTRU A DECIDE DACA ELEVUL DORESTE SA URMEZE CURSURILE SI/SAU ESTE INTERESAT DE ACEST SPORT. TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE SA NE SUNATI PENTRU PROGRAMARE!


O sedinta dureaza 55 minute, sunt impartite pe categorii de varsta si se efectueaza cu minim 3 si maxim 6 copii in acelasi timp. O grupa poate avea 2 sau 3 sedinte / saptamana in functie de fiecare cursant.


Clubul T.C. Lucian pune la dispozitia copiilor rachete si mingi GRATUIT.


Organizate de antrenori licentiati, cursurile de tenis se desfasoara zilnic la baza sportiva T.C. Lucian situat in Craiova, str. Aleea 2 Primaverii nr.24 (vezi harta la contact).


Grupele sunt impartite in urmatoarele categorii:

Grupe copii

a) varsta cuprinsa intre 4-7 ani

b) varsta cuprinsa intre 8-11 ani

c) varsta cuprinsa intre 12-14 ani

Grupe familie si prieteni - indiferent de varsta

Antrenamente individuale

Gradinite si Afterschool 


La T.C. Lucian beneficiati de :


- antrenori licentiati

- atmosfera prietenoasa

- program flexibil